Jana Sulcová

BirthDay:

12 Feb 1947

BirthPlace:

Prague, Czechoslovakia [now Czech Republic]

Bio:

Jana Sulcová was born on February 12, 1947 in Prague, Czechoslovakia. She is an actress, known for S tebou me baví svet (1983), Horákovi (2006) and The Cremator (1969).
Filmography

Actor ( 56 credits )

The Snake Brothers (2015) Mother
Prípady 1. oddelení (2014)  Baumová (1 episode, 2014)
Helena (2012)  Danova babicka (1 episode, 2013)
VIP Prostreno! (2011)  Herself (4 episodes, 2012)
Identity Card (2010) Headmistress
Bastardi (2010) Vávrová
Doktor od jezera hrochu (2010) sousedka Hradská
Cukrárna (2010)  Miluse Milá (5 episodes, 2010-2011)
Vyprávej (2009)  paní Pastorová (17 episodes, 2010-2013)
Prísne tajné (2008)  Herself (1 episode, 2008)
Top star magazín (2008)  Herself (3 episodes, 2010-2011)
Horákovi (2006)  Zdena Kadlecová (39 episodes, 2006-2007)
Ordinace v ruzové zahrade (2005) (1 episode, 2008)
Dirty Soul (2004)
Banánové rybicky (1999)  Herself (1 episode, 2006)
Náhrdelník (1992)  Luisa von Bruckner (7 episodes, 1992)
Hríchy pro pátera Knoxe (1992)  Evelýna Jandáková (1 episode, 1992)
Súkromné zivoty (1991)
Co ted a co potom? (1991)  Nora (7 episodes, 1991-1992)
Muka obraznosti (1990) Dita
Dobrodruzství kriminalistiky (1989)  Dikmanová / ... (2 episodes, 1989-1991)
Cirkus Humberto (1988) (unknown episodes)
Dobré svetlo (1986) Sona Puchová
Operace me dcery (1986) Magda
Oldrich a Bozena (1985) Juta
Hubert the Smart Boy (1985) Kropasová
Horký podzim s vuní manga (1984) Anna Hertlová
My vsichni skolou povinní (1984)  Helena Olivová (13 episodes, 1984)
V bludisku pamäti (1984)
I Enjoy the World with You (1983) Katerina Horáková
Romaneto (1980) Amálie
Postaveni mimo hru (1979)
Dnes v jednom dome (1979)  Jitka Strachotová (7 episodes, 1980)
Why Not Believe in Miracles? (1978) Vlasta (voice)
Tajemství prouteného kosíku (1978)  Hana Karasová (13 episodes, 1978)
Hrozba (1978)
A Star Is Falling Upwards (1975) Fate #2
Poslední ples na roznovske plovarne (1975) Lenka Doubravová (voice)
Youngest of the Hamr's Family (1975)  Marie Zajícková
Byl jednou jeden dum (1974)  Jarmila Klabíková (unknown episodes)
Midnight Train (1973) Eva Horácková
Death Chooses (1973) Klára
My, ztracený holky (1972) Dominika Adamcová (voice)
Straw Hat (1972)
Bakalári (1972)  Mother of Kája ('Syn') (1 episode, 1979)
Pet muzu a jedno srdce (1971) Kveta
Partie krásného dragouna (1971) Eva Jarolímková
The Guard (1970) Marie (voice)
The Great Unknown (1970) Markéta Borová
Alexander Dumas starsi (1970)
Cremator (1969) Ruzolící dívka
Houslista (1969)
A Matter of Days (1969) Vladena
Eduard a Buh (1969)
Kulhavý dábel (1968) Zuzana
The Sinful People of Prague (1968)  Assistant chemist (1 episode, 1970)